iAudiophile.net Forums

Go Back   iAudiophile.net Forums > Flash-Memory Players > Cowon J3 > J3 UCI Themes & Stuff

Post New Thread  Reply
Thread Tools Display Modes
Old 01-22-2012, 16:31   #1
Junior Member
Join Date: Oct 2011
Posts: 2
Help Problem with home-button in lynx/sense


i'm using lynx, sense and leaf (newest version) but for some time I notice some rather strange behaviour. whenever i'm on the music screen and press the home button the music screen remains. usually it takes two tries to get back to lynx.
does anyone know this behaviour? is some setting messed up?

thanks already in advance,
rilkar is offline View rilkar's Photo Album   Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

Old 01-22-2012, 17:12   #2
Join Date: Dec 2011
Location: Campulung, Arges, Romania
Posts: 336
Send a message via Yahoo to lupu_de_balta

delete your sol files.
this or it is because your fingers. or the display of your j3 is problematic. if you cannot repair it by replacing sol files or you do not have big fingers, try to get your j3 replaced with another one.
lupu_de_balta is offline View lupu_de_balta's Photo Album   Reply With Quote
Old 01-22-2012, 17:18   #3
Kizune's Avatar
Join Date: Jan 2009
Location: Germany, Baden-Württemberg
Posts: 5,983

I don't think he needs a new player... that would be exaggerated.
My setup: Samsung Galaxy Note 3 + Audio Technica ATH-M50 & Shure SE215

Profiles: Google+ // deviantART // flickr
Kizune is offline View Kizune's Photo Album   Reply With Quote

home, leaf, lynx, problem

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 08:24.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright © 2006-2015 CrowdGather |  About iAudiophile |  Advertisers | Investors | Legal | Contact