iAudiophile.net Forums


Go Back   iAudiophile.net Forums > Hard Disk Players > Cowon Q5

Post New Thread  Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-13-2009, 23:44   #16
nieh
Senior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 223
Default

I tried installing this twice, but both times when I rebooted it kept freezing on start-up as soon as the bar finished loading. I had to do a recovery boot and reset the registry. Any ideas?
nieh is offline View nieh's Photo Album   Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

Old 09-14-2009, 00:26   #17
carlo67
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 23
Default

hi
I am wondering if anyone got the Dj Morgan program working with Cowon Q5w?

I can't wait a file transfer on bluetooth!

carlo
carlo67 is offline View carlo67's Photo Album   Reply With Quote
Old 10-04-2009, 12:15   #18
DJ Morgan Free MAn
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 6
Send a message via ICQ to DJ Morgan Free MAn
Thumb Up

Quote:
Originally Posted by carlo67 View Post
hi
I am wondering if anyone got the Dj Morgan program working with Cowon Q5w?

I can't wait a file transfer on bluetooth!

carlo
All Done!
LINK
Best wishes from Dj Morgan Free Man
DJ Morgan Free MAn is offline View DJ Morgan Free MAn's Photo Album   Reply With Quote
Old 01-20-2010, 10:22   #19
tmp2
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 4
Default

hi ,
i have installed this pack and after i reset my cowon nothing works...

my cowon got f*cked up. i get the loading screen and it stucks..

anyone please can help me and tell me how i remove this pack?
tmp2 is offline View tmp2's Photo Album   Reply With Quote
Old 01-20-2010, 11:52   #20
chattabobs
Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 163
Default

I forget how you do it now... but you need to restore factory settings... power on the device and hold the volume button (I think) I didn't lose any data just lost my settings
chattabobs is offline View chattabobs's Photo Album   Reply With Quote
Old 01-20-2010, 14:23   #21
tmp2
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 4
Default

Quote:
Originally Posted by chattabobs View Post
I forget how you do it now... but you need to restore factory settings... power on the device and hold the volume button (I think) I didn't lose any data just lost my settings
thanks for your help dude,

i hold the volume + button and turned on.
tmp2 is offline View tmp2's Photo Album   Reply With Quote
Old 01-21-2010, 10:40   #22
chattabobs
Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 163
Default

Is your device working again now
chattabobs is offline View chattabobs's Photo Album   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:02.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.


Copyright © 2006-2014 CrowdGather |  About iAudiophile |  Advertisers | Investors | Legal | Contact