iAudiophile.net Forums


Go Back   iAudiophile.net Forums > Flash-Memory Players > Cowon J3 > J3 UCI Themes & Stuff

Post New Thread  Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-06-2012, 00:35   #421
RockthatJ3
Junior Member
 
RockthatJ3's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 18
Default

No, it's not just you, happens for me too
__________________
Cowon J3 l Lynx/Sense/Vision/Klaus Browser/Leaf UI
http://www.last.fm/user/BassistAddict
RockthatJ3 is offline View RockthatJ3's Photo Album  

Advertisement [Remove Advertisement]

Old 05-06-2012, 02:21   #422
Kizune
Feel free to call me 'Kizu' ;)
 
Kizune's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Germany, Baden-Württemberg
Posts: 5,971
Send a message via ICQ to Kizune
Default

Quote:
Originally Posted by checkmate134 View Post
What's the Save Visibility State option under Pull-Down Menu. I can't seem to figure this one out.
You know you can open the music UI, radio UI and/or the browser using the pull-down menu, right? When this setting is enabled and you return from the music UI/radio UI/browser, the pull-down menu is automatically re-opened. If the setting is disabled, the pull-down menu reverts to invisibility.

Quote:
Originally Posted by checkmate134 View Post
Is the black bar on the Mars Widget solely a place to press and hold the widget, or does it serve some other function?
I admit it's a little unusual (Mars asked me the same yesterday): You have to place the widget bottommost so that the black part is under the menubar. It looks way better than if there was no black part because the menubar would be too transparent (and making the widget more transparent than the menubar would decrease the icons' visibility depending on your wallpaper).

Quote:
Originally Posted by checkmate134 View Post
Also, I'm not sure whether I like the new arrows on the lockscreen or not. They're certainly cool, but they seem to lag the pattern a bit.
Yeah, I think I should leave the fading out.
__________________
me @ Google+ | Twitter | Flickr | deviantART

audio setup: Cowon J3 32gb | Cowon Z2 16gb | Audio Technica ATH-M50

other: Galaxy Nexus | Nexus 7
Kizune is offline View Kizune's Photo Album  
Thanks from:
Old 05-06-2012, 02:57   #423
gr-e
Member
 
gr-e's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Russia, Rostov-on-Don
Posts: 104
Default

Hey Kizu, will you add a notification on switching track in future?
And there is an annoying bug: when you change desktop swiping across the music widget, the next/prev button is pressed and it opens next/prev song.
gr-e is offline View gr-e's Photo Album  
Old 05-06-2012, 03:01   #424
Kizune
Feel free to call me 'Kizu' ;)
 
Kizune's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Germany, Baden-Württemberg
Posts: 5,971
Send a message via ICQ to Kizune
Default

Quote:
Originally Posted by gr-e View Post
Hey Kizu, will you add a notification on switching track in future?
Nice idea, I'll add that.

Quote:
Originally Posted by gr-e View Post
And there is an annoying bug: when you change desktop swiping across the music widget, the next/prev button is pressed and it opens next/prev song.
Will be fixed.
__________________
me @ Google+ | Twitter | Flickr | deviantART

audio setup: Cowon J3 32gb | Cowon Z2 16gb | Audio Technica ATH-M50

other: Galaxy Nexus | Nexus 7
Kizune is offline View Kizune's Photo Album  
Thanks from:
Old 05-06-2012, 09:55   #425
frankfurt
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 7
Thumb Up

Hallo Kizu is it possible to make an autostart feature, to start playing the music as soon the player is switched on? Verry nice and good work. Keep on
frankfurt is offline View frankfurt's Photo Album  
Old 05-06-2012, 10:57   #426
briant1234
Kizu Fan #1 :D
 
briant1234's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: NJ
Posts: 493
Default

wow this is so cool! amazing work as usual kizu! some questions:

whats the slidshow.txt.....

and also, what exactly is the point of the mars widget, other than to provide links to music, pull down menu, and browser ?

EDIT: got the answer to my first question
__________________
Dead/retired players: Ipod Shuffle 1GB, Zen Mozaic 2gb
Current PMPs: Cowon J3 48gb w/ Leather Case
IEMs: Altec Lansing Uhp336, Jbuds J3
Headphones: Audio Technica ATH-M50, Philips Shn9500 Noise Cancelling
UCIs:
[Mainmenu: -->Cheetah GTX|Paper|Cheetah XT] [Music: Sense] [Picture: Vision] [Browser --> Leaf 2 with Coverflow]


Last edited by briant1234; 05-06-2012 at 11:01..
briant1234 is offline View briant1234's Photo Album  
Old 05-06-2012, 11:37   #427
Kizune
Feel free to call me 'Kizu' ;)
 
Kizune's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Germany, Baden-Württemberg
Posts: 5,971
Send a message via ICQ to Kizune
Default

Quote:
Originally Posted by briant1234 View Post
whats the slidshow.txt.....
The slideshow widget isn't complete in that build so I didn't explain it. I'll explain it later.

Quote:
Originally Posted by briant1234 View Post
and also, what exactly is the point of the mars widget, other than to provide links to music, pull down menu, and browser ?
That's what he requested. There aren't any other features.
__________________
me @ Google+ | Twitter | Flickr | deviantART

audio setup: Cowon J3 32gb | Cowon Z2 16gb | Audio Technica ATH-M50

other: Galaxy Nexus | Nexus 7
Kizune is offline View Kizune's Photo Album  
Thanks from:
Old 05-06-2012, 14:39   #428
lolo33
Junior Member
 
Join Date: Apr 2012
Location: BORDEAUX
Posts: 10
Default

Kizu

How can I use or insert Sense with Cheetah until you finish the music app....and where must I copy the external icons in cheetah????

thanks

Last edited by lolo33; 05-06-2012 at 14:48..
lolo33 is offline View lolo33's Photo Album  
Old 05-06-2012, 14:50   #429
Kizune
Feel free to call me 'Kizu' ;)
 
Kizune's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Germany, Baden-Württemberg
Posts: 5,971
Send a message via ICQ to Kizune
Default

Quote:
Originally Posted by lolo33 View Post
How can I use Sense with Cheetah until you finish the music app
Um, just install Sense as usual and then tap the music icon to open it.

Quote:
Originally Posted by lolo33 View Post
and where must I copy the external icons in cheetah????
This is explained in the second post of this thread.
__________________
me @ Google+ | Twitter | Flickr | deviantART

audio setup: Cowon J3 32gb | Cowon Z2 16gb | Audio Technica ATH-M50

other: Galaxy Nexus | Nexus 7
Kizune is offline View Kizune's Photo Album  
Old 05-06-2012, 14:59   #430
lolo33
Junior Member
 
Join Date: Apr 2012
Location: BORDEAUX
Posts: 10
Default

thanks for the answer Kizu.....but while I put Sense in the Flash UI folder, when I press on the music icon , this is the standard player starting....but not Sense...


I answer to myself....I found......It works....until the cheetah music app


I don't understand for the external icons ( I red the second post but I do like that, Sense stills not work...I think I'going to wait your music app :-)

Last edited by lolo33; 05-06-2012 at 17:05..
lolo33 is offline View lolo33's Photo Album  
Old 05-06-2012, 19:32   #431
da1writer
Ya'll can call me da1 if ya like ;)!
 
Join Date: Apr 2008
Location: San Antonio, TX
Posts: 1,319
Default

Quote:
Originally Posted by frankfurt View Post
Hallo Kizu is it possible to make an autostart feature, to start playing the music as soon the player is switched on? Verry nice and good work. Keep on
I think this is the music app related. With Sense and Lynx, My music already automatically starts but I think it's because sense had an option to automatically have the music start, heck even a forced "To music App when turned on".
__________________
Prior MP3 Player | Cowon z2 32gb w/ 64gb Memory Stick, 20hr Audio
Current MP3 Player | Samsung Galaxy Player 8gb w/ 64gb Memory Stick,
linICS v2 and Voodoo Audio = 43hr Audio

Da1writer's Soapbox | http://www.youtube.com/user/da1writer1985
da1writer is offline View da1writer's Photo Album  
Old 05-07-2012, 00:41   #432
Hare-deLune
Kizune: UI Jedi
 
Hare-deLune's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: United States, Kentucky
Posts: 75
Default

Quote:
Originally Posted by mutescream View Post
Correct... His previous works are finished... Because he found something else to focus on. Had he not, I suspect he would still be further refining previous works.

I also believe this is a far more in depth project than his previous ones. I think you misunderstand me; I am most certainly NOT criticizing Kizune, by any means. I am just trying to be pragmatic, when dealing with the perfectionist.

I'm not going to be impatient with Kizune, because perfection is a process and takes time to achieve. I agree that a grave problem in the world is caused by catering to the base addiction of the masses for instant gratification, rather than focusing on something of fantastic quality that will be remembered/used for a long time, because it is so difficult to surpass.

Sadly, there is often more money in making things that satisfy a quick fix, and are disposable happiness experience. Which is why it is incredible and awesome that Kizune is obviously doing this as a labor of love.

If he didn't do it for that reason, we wouldn't have his obviously wonderful, and legendary amongst Cowon users UI's available for everyone to use. While it is hard to remain patient, I'm doing my best... It's hard, though. I really want to see this particular project complete, as I would like to switch over to using it for the speed improvements.

I'm going to do my best to have the J3 as my last PMP... From everything I have seen, the Android offerings are more about extraneous bells and whistles than they are about any real improved functionality.
Thank you for your clarification, and the patience you have had thus far.
I love my J3, and wish very much for it to be my last PMP as well. I have some further thoughts on that situation which I find too depressing to post here....
Hare-deLune is offline View Hare-deLune's Photo Album  
Old 05-07-2012, 01:48   #433
dheltpdl3
S9 = Hypertastic!
 
dheltpdl3's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Republic of Korea
Posts: 179
Default

http://kizune.x10.mx/ doesn't work.
When I enter the site, it says "404 Not Found"
__________________
I love Blue Portals Development Center!
dheltpdl3 is offline View dheltpdl3's Photo Album  
Old 05-07-2012, 06:04   #434
Kizune
Feel free to call me 'Kizu' ;)
 
Kizune's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Germany, Baden-Württemberg
Posts: 5,971
Send a message via ICQ to Kizune
Default

Quote:
Originally Posted by dheltpdl3 View Post
http://kizune.x10.mx/ doesn't work.
When I enter the site, it says "404 Not Found"
Why don't you just open the other website then?
__________________
me @ Google+ | Twitter | Flickr | deviantART

audio setup: Cowon J3 32gb | Cowon Z2 16gb | Audio Technica ATH-M50

other: Galaxy Nexus | Nexus 7
Kizune is offline View Kizune's Photo Album  
Old 05-07-2012, 07:59   #435
dheltpdl3
S9 = Hypertastic!
 
dheltpdl3's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Republic of Korea
Posts: 179
Default

Quote:
Originally Posted by Kizune View Post
Why don't you just open the other website then?
Well, I can use proxy, but I just want to know the reason.
Do you have any idea why it happens?
__________________
I love Blue Portals Development Center!
dheltpdl3 is offline View dheltpdl3's Photo Album  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:02.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.


Copyright © 2006-2014 CrowdGather |  About iAudiophile |  Advertisers | Investors | Legal | Contact