iAudiophile.net Forums


Go Back   iAudiophile.net Forums > Flash-Memory Players > Cowon J3

Post New Thread  Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-05-2012, 17:07   #1
azwel
Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 62
Default autoplay option for j3?

Maybe theres an add on? I dont mean a whole new interface, but a fix/hack.
azwel is offline View azwel's Photo Album   Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

Old 05-05-2012, 18:02   #2
Adoby
96GB J3 UE700 KPP
 
Adoby's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Sweden, in the southern woods.
Posts: 223
Default

I think you have to manually activate the auto play feature. Otherwise it keeps draining the battery. :X
__________________
$if($or($in(%genre%,Classical),$in(%genre%,Baroque )),/Classical/,/Artists/)$firstalphachar($upper($if2(%albumartist%,%artist %)),#)/$if2(%albumartist%,%artist%)/$if(%date%,$left(%date%,4) ~ )%album%$if($gt(%totaldiscs%,1), %discnumber%)$if(%discsubtitle%, \(%discsubtitle%\))$if($eq(%_extension%,flac), FLAC,)/$num(%tracknumber%,2) ~ %artist% ~ %title%
Adoby is offline View Adoby's Photo Album   Reply With Quote
Old 05-05-2012, 18:04   #3
azwel
Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 62
Default

im all for retaining battery life, so ok.
azwel is offline View azwel's Photo Album   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:27.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.


Copyright © 2006-2014 CrowdGather |  About iAudiophile |  Advertisers | Investors | Legal | Contact