iAudiophile.net Forums


Go Back   iAudiophile.net Forums > Hard Disk Players > Legacy Cowon Models > Hard Drive Players > iAudio 6

Post New Thread  Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-23-2009, 07:29   #1
Albinoni
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 4
Default Is it powerful enough

My Cowon iAudio 6 is powerful enough to run/power my lovely AKG K27i headphones in which I love very much, but will I have any problems running a pair of Audio Technica ATH-ES7.

http://headphones.com.au/psingle?productID=226
Albinoni is offline View Albinoni's Photo Album   Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

Old 02-26-2009, 17:43   #2
WAI
VIP Member
 
WAI's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: United States, Alabama
Posts: 4,901
Send a message via MSN to WAI Send a message via Yahoo to WAI
Default

it should be powerful enough. pretty much same hardware as i7 but the i7 is Flash based.
__________________
My Thread
D2 Theme/Flash Skin Packs, FAQ, and Tools
S9 UCI's, FAQ, and Tools
+ READ the Disclaimer Notice.Thanks!
Link to All COWON Products includes: Firmware/Manuals/logos (Unable to access them without Login)
FOLLOW ME!

Youtube
UStream Twitter
WAI is offline View WAI's Photo Album   Reply With Quote
Old 05-03-2009, 11:51   #3
Albinoni
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 4
Default

Ok can you believe it, but these Audio Technica's I bought off Ebay are fake. They sound like crap
Albinoni is offline View Albinoni's Photo Album   Reply With Quote
Old 05-11-2009, 22:12   #4
WAI
VIP Member
 
WAI's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: United States, Alabama
Posts: 4,901
Send a message via MSN to WAI Send a message via Yahoo to WAI
Default

that's what you get from buying from eBay
__________________
My Thread
D2 Theme/Flash Skin Packs, FAQ, and Tools
S9 UCI's, FAQ, and Tools
+ READ the Disclaimer Notice.Thanks!
Link to All COWON Products includes: Firmware/Manuals/logos (Unable to access them without Login)
FOLLOW ME!

Youtube
UStream Twitter
WAI is offline View WAI's Photo Album   Reply With Quote
Old 10-13-2009, 00:56   #5
mphilip876
Junior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 2
Default

Quote:
Originally Posted by Who Am I? View Post
it should be powerful enough. pretty much same hardware as i7 but the i7 is Flash based.
Ya i agree with you..
i7 is pretty much powerful than i6...
mphilip876 is offline View mphilip876's Photo Album   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 20:04.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.


Copyright © 2006-2014 CrowdGather |  About iAudiophile |  Advertisers | Investors | Legal | Contact