iAudiophile.net Forums


Go Back   iAudiophile.net Forums > Hard Disk Players > iAudio X5 > X5 Videos

Post New Thread  Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-26-2008, 13:42   #1
schrute07
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 4
Default Trying to play video

Hello,

I uploaded AVI files of a video to MP3, I select then hit play, hourglass moves and flips but nothing plays, stays on Movie Menu screen.

Please Advise..

Rob
schrute07 is offline View schrute07's Photo Album   Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

Old 06-26-2008, 18:51   #2
schrute07
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 4
Default Trying to covert file to avi using Jet Audio

How do you convert video file to avi using jet audio?
schrute07 is offline View schrute07's Photo Album   Reply With Quote
Old 06-26-2008, 19:01   #3
dfkt
 
 
dfkt's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Vienna, Austria
Posts: 2,975
Default

By using the obvious X5 template from the pulldown menu in the JetAudio video converter.
dfkt is offline View dfkt's Photo Album   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:31.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.


Copyright © 2006-2014 CrowdGather |  About iAudiophile |  Advertisers | Investors | Legal | Contact