iAudiophile.net Forums


Go Back   iAudiophile.net Forums > Members List

WAI WAI is offline

VIP Member

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 57
  1. vel
    10-08-2013 10:00
    vel
    Hi WAI,

    My issue was resolved. I somehow made the OS detect the player through USB. Then i have formatted the player with SD card formatter and installed the firmware. Its all fine now. Thanks for your response and help.
  2. Dusko
    08-14-2013 18:36
    Dusko
    Sorry to bother you, I just bought a Cowon J3, do you have the (stock) fla/as files for the J3? I've been looking all over but can't find them...
    Thanks
  3. Psyence
    06-18-2013 21:20
    Psyence
    Hey there WAI,

    I saw the video you did for Cheetah's UCI Selector. I tried to downloaded the latest Dev Files from this thread and apparently they come in 2 different versions? But neither version allowed me to use UCI Selector. Here are their behaviors:

    1. Version from Dropbox
    I extracted all the contents from the "Release" folder, wasn't prompted with the settings page like the instructions said it would. Instead, I was greeted with a dull GUI and i wasn't able to load up any themes and though I was allowed to use a UCI Selector, nothing happens.

    2. Version from Sky Drive
    There are no "Release" folder, extracted everything into Flash UI, and everything went well! But when i tried to use UCI Selector, i have no other UCIs.

    Would really appreciate it if you could guide me along on how am i able to use this awesome UCI for my J3 please.

    Thanks!
    Jeremy
  4. lostinalice
    12-24-2012 19:35
    lostinalice
    hi Kizy,

    It seems like you know a bit about the cowon range. So wondering is there any sound quality difference between iaudio 10, X7 and X9. I know the X9 has more reverb options, which does not interest me, just wondering if one has a higher sound quality than another. thanks if can help
  5. Kizune
    12-16-2012 03:58
    Kizune
    Oh, that's cool! I live nearby Stuttgart.
  6. pdsd16
    11-15-2012 23:15
    pdsd16
    Hey so I've been reading a lot of threads in which you seem to help lot of people with their malfunctioning cowons. Could you help me with my iaudio10? Here's a link to a thread describing my problem: http://iaudiophile.net/forums/showth...958#post335958
  7. cereal_killer
    05-22-2012 12:06
    cereal_killer
    Thanx a lot for your answer and for fixing the link.
  8. WAI
    05-21-2012 22:41
    WAI
    also to answer your other question about that theme uhh... at the time i didn't add it cause it looked rather ugly and just wasn't my taste. i don't have that theme sorry
  9. WAI
    05-21-2012 22:37
    WAI
    here's the fixed Link

    just note i haven't updated it to the latest 3.13 Firmware so you'll need to download it to uptain the latest Resource File
  10. cereal_killer
    05-21-2012 12:45
    cereal_killer
    Hello WAI,

    just got my D2+ and started to play with themes and skins and of course looked into your Theme/flash Skin Pack you kindly share with all the members here. I'd love to try sanguines WinXp Theme, but couldn't find it in your pack. Do you have this theme lying around by chance and could share it with me?

    The Link to D2+ Convert Theme v1.00 is broken. May you fix that, please?

    Thanks for all your work for the community.

    Greetings

    c_k

About Me

Statistics

Total Posts
Albums
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: Today 19:27
  • Join Date: 11-27-2006
  • Referrals: 4

Friends

Showing Friends 1 to 7 of 7

Contact Info

Instant Messaging
Send an Instant Message to WAI Using...
This Page
http://iaudiophile.net/forums/member.php?u=9052

All times are GMT -5. The time now is 21:21.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.


Copyright © 2006-2014 CrowdGather |  About iAudiophile |  Advertisers | Investors | Legal | Contact