iAudiophile.net Forums


Go Back   iAudiophile.net Forums > Members List

WAI WAI is offline

VIP Member

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 58
  1. Wasabi
    05-26-2014 09:10
    Wasabi
    Hello WAI, you said you are not the hardware guy so I have a software thing for you!^^ No seriously, I have a J3 and I did some new music on it...now it's bricked I did everything as described in the tutorial, but it seems i got the same issue like chronicali. It just stops when booting up. Do you have any clue how i may fix this? I dont have warranty anymore so sending back is no option. I dont want to give up on my J3, there's no device on the market, which ist affordable with those features of the J3 I'm really sad, I don't want to throw it away because of a software issue!
  2. vel
    10-08-2013 11:00
    vel
    Hi WAI,

    My issue was resolved. I somehow made the OS detect the player through USB. Then i have formatted the player with SD card formatter and installed the firmware. Its all fine now. Thanks for your response and help.
  3. Dusko
    08-14-2013 19:36
    Dusko
    Sorry to bother you, I just bought a Cowon J3, do you have the (stock) fla/as files for the J3? I've been looking all over but can't find them...
    Thanks
  4. Psyence
    06-18-2013 22:20
    Psyence
    Hey there WAI,

    I saw the video you did for Cheetah's UCI Selector. I tried to downloaded the latest Dev Files from this thread and apparently they come in 2 different versions? But neither version allowed me to use UCI Selector. Here are their behaviors:

    1. Version from Dropbox
    I extracted all the contents from the "Release" folder, wasn't prompted with the settings page like the instructions said it would. Instead, I was greeted with a dull GUI and i wasn't able to load up any themes and though I was allowed to use a UCI Selector, nothing happens.

    2. Version from Sky Drive
    There are no "Release" folder, extracted everything into Flash UI, and everything went well! But when i tried to use UCI Selector, i have no other UCIs.

    Would really appreciate it if you could guide me along on how am i able to use this awesome UCI for my J3 please.

    Thanks!
    Jeremy
  5. lostinalice
    12-24-2012 20:35
    lostinalice
    hi Kizy,

    It seems like you know a bit about the cowon range. So wondering is there any sound quality difference between iaudio 10, X7 and X9. I know the X9 has more reverb options, which does not interest me, just wondering if one has a higher sound quality than another. thanks if can help
  6. zen-kizu
    12-16-2012 04:58
    zen-kizu
    Oh, that's cool! I live nearby Stuttgart.
  7. pdsd16
    11-16-2012 00:15
    pdsd16
    Hey so I've been reading a lot of threads in which you seem to help lot of people with their malfunctioning cowons. Could you help me with my iaudio10? Here's a link to a thread describing my problem: http://iaudiophile.net/forums/showth...958#post335958
  8. cereal_killer
    05-22-2012 13:06
    cereal_killer
    Thanx a lot for your answer and for fixing the link.
  9. WAI
    05-21-2012 23:41
    WAI
    also to answer your other question about that theme uhh... at the time i didn't add it cause it looked rather ugly and just wasn't my taste. i don't have that theme sorry
  10. WAI
    05-21-2012 23:37
    WAI
    here's the fixed Link

    just note i haven't updated it to the latest 3.13 Firmware so you'll need to download it to uptain the latest Resource File

About Me

Statistics

Total Posts
Albums
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: Today 00:51
  • Join Date: 11-27-2006
  • Referrals: 4

Friends

Showing Friends 1 to 7 of 7

Contact Info

Instant Messaging
Send an Instant Message to WAI Using...
This Page
http://iaudiophile.net/forums/member.php?u=9052

All times are GMT -5. The time now is 07:04.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.


Copyright © 2006-2014 CrowdGather |  About iAudiophile |  Advertisers | Investors | Legal | Contact